USKORO mogućnost plaćanja kreditnim karticamaVISAMASTERCARD * PokloniNesto.BA

Uslovi dostave

Uslovi dostave

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt navedene adrese u narudžbi. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do sprata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prevozničkih kompanija koje obavljaju usluge transporta.

Dostavna služba isporuku vrši u roku od 24 sata od preuzimanja pošiljke u skladištu!

Proizvodi će biti zapakovan tako da se u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Nakon što robu predamo dostavnoj službi, na vašu email adresu poslat ćemo vam broj pošiljke kako biste mogli provjeriti njezin status (ovisno o odabranoj kompaniji za dostavu). Za svaku pošiljku primatelj ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke. U skladu sa odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je prijevoznik oslobođen bilo kakve naknadne odgovornosti.

Ako primatelj ne postoji na navedenoj adresi ili je adresa nepoznata, dostavna služba će pokušati stupiti u kontakt putem navedenog broj atelefona s primateljem kako bi se dogovorili o tačnom vremenu i eventualno drugoj adresi dostave.

U slučaju nemogućnosti isporuke pošiljka se vraća nama. Obavezujemo se da ćemo vašu narudžbu pravovremeno isporučiti, ukoliko ste Vaše podatke ispunili u potpunosti tačno i istinito.